Winnaar WeekendGezethapje 2011!

Het WeekendGezet Hapje op ‘t Preuvenemint heet: Panna cotta van knolselderij met kreeftenmousse. Marianne Weltens uit Ulestraten creëerde het WeekendGezet Hapje dat op ‘t Preuvenemint zal worden uitgeserveerd in de stand van Moods, puur. Dat wordt een panna cotta van knolselderij met rivierkreeftenmousse. ‘t Preuvenemint vindt plaats van 25 tot en met 28 augustus op ‘t Vrijthof in Maastricht. Meer lezen? klik op het logo van WeekendGezet!

Nieuws

Moods Christmas under the Bridge

Bestel hier uw tickets: Secure tickets by ticketscript

Under The Bridge met Belle Perez

Bestel hier uw tickets: Secure tickets by ticketscript

Moods “under the bridge” daverend succes!

Het was eindelijk zo ver. Na 6 jaar op het Preuvenemint in Maastricht gesleuteld te hebben aan een formule waar beleving, […]