Nog een paar nachtjes slapen…

Nog een paar slapeloze nachten en we mogen weer. Het Moods quartet heeft zich ook dit jaar weer het hoofd gebroken over een nieuwe editie van Moods, puur. Na Moods, on tour met diverse geweldige feesten in Rotterdam tijdens Beppie in Ahoy ( Moods, backstage ) en een fantastisch feest bij Hendrix Bouw in Elsloo, zijn de vier heren een paar maanden in retraite geweest om aansluitend snode plannen te smeden. Kom zelf maar kijken…

 

 

 

Nieuws

Moods Christmas under the Bridge

Bestel hier uw tickets: Secure tickets by ticketscript

Under The Bridge met Belle Perez

Bestel hier uw tickets: Secure tickets by ticketscript

Moods “under the bridge” daverend succes!

Het was eindelijk zo ver. Na 6 jaar op het Preuvenemint in Maastricht gesleuteld te hebben aan een formule waar beleving, […]