Wat waor ‘t weer sjoen….

Het zit er weer op! Preuvenemint 2013. Na maandenlange voorbereidingen begonnen we donderdag gelijk met een vliegende start. Onze themakleur Fuchsia was toch in de finesses doorgevoerd en oogste zowel lof als waardering. Maar de chemie in de crew van Moods, puur is toch echt ons geheime wapen. Vanaf het eerste tot het laatste moment, was Moods, puur tot de nok gevuld. Ook onze gasten van TWOlycious zijn uiterst goed ontvangen door de gasten van Moods, puur. Hou deze TWOlycious Tribe op facebook goed in de gaten, we gaan nog veel van ze horen. Wil je even nagenieten? Check dan snel onze fotogallery. De komende tijd zullen er nog veel foto’s bijkomen. Namens de crew van Moods, puur, dank, dank, dank!

Robbie, Harald, Ton en Rob

Nieuws

Moods Christmas under the Bridge

Bestel hier uw tickets: Secure tickets by ticketscript

Under The Bridge met Belle Perez

Bestel hier uw tickets: Secure tickets by ticketscript

Moods “under the bridge” daverend succes!

Het was eindelijk zo ver. Na 6 jaar op het Preuvenemint in Maastricht gesleuteld te hebben aan een formule waar beleving, […]