Moods “under the bridge” daverend succes!

Het was eindelijk zo ver. Na 6 jaar op het Preuvenemint in Maastricht gesleuteld te hebben aan een formule waar beleving, smaak en muziek samen komen, presenteerde Moods, puur een nieuw evenement; Moods, under the bridge.

Op een fantastische locatie, architectonisch vormgegeven en opgenomen in een brugpeiler, letterlijk onder de brug naar Vroenhoven op 500 meter achter de grans van Wolder. En wat was het gaaf! Kosten noch moeite zijn gespaard om de locatie in Moods style in te richten. De keuken van Sofa onder leiding van Jeroen en Evelyne presenteerde een aantal fantastische gerechten waaronder verse tonijn in wasabi en kreeftensoep.

DeepEnd trapte de avond af. In een loungy setting zorgden twee DJ’s en een saxofonist voor een zwoele sound bij binnenkomst. DJ Harald gaf gelijk vol gas en zorgde voor een volle zaal in beweging.

 

Kelly Pfaff schakelde een versnelling hoger en liet vele mannenharten sneller kloppen. Moods, under the bridge was geslaagd in zijn opzet. Bijna 500 stijlvol gekleedde gasten gingen uit hun dak bij bites, bubbles & beats!

See you soon at Moods, under the bridge, part 2….

Nieuws

Moods Christmas under the Bridge

Bestel hier uw tickets: Secure tickets by ticketscript

Under The Bridge met Belle Perez

Bestel hier uw tickets: Secure tickets by ticketscript

Moods “under the bridge” daverend succes!

Het was eindelijk zo ver. Na 6 jaar op het Preuvenemint in Maastricht gesleuteld te hebben aan een formule waar beleving, […]