Nieuwe keuken bij Moods 2018!

Verandering van spijs doet eten! na jarenlange prettige samenwerking met Van Melick is dit jaar besloten te kiezen voor een andere keuken. Robin en Ellen Costongs (broer en zus) werkten jaren geleden al bij Moods achter de bar en in de keuken. Afgelopen jaar openden ze een fraaie brasserie op loopafstand van de befaamde Brand Bierbrouwerij in Wijlre. Een smaakvolle inrichting, een verrassende menukaart en een flinke dosis enthousiasme en vakmanschap maken deze plek tot een fraaie verrassing in het Limburgse Heuvelland!Amuseer-24LOGO

Nieuws

Moods, puur 2018, 11 jaar Moods!

Na ons tweede lustrum in 2017 staat Moods, puur dit jaar voor de 11de keer op het Preuvenemint. Kom ons opzoeken […]

Nieuwe keuken bij Moods 2018!

Verandering van spijs doet eten! na jarenlange prettige samenwerking met Van Melick is dit jaar besloten te kiezen voor een […]

Moods “under the bridge” daverend succes!

Het was eindelijk zo ver. Na 6 jaar op het Preuvenemint in Maastricht gesleuteld te hebben aan een formule waar beleving, […]