Friends

Brasserie Amuseer

Brasserie Amuseer uit Wijlre is vanaf dit jaar verantwoordelijk voor de culinaire invulling voor Moods, puur. Bij Amuseer kunt u naast gezellig eten en drinken ook terecht voor catering, feestjes en partijen.

amuseer

Sauter Wijnen

Dit jaar hebben wij als leverancier voor de wijnen gekozen voor Sauter Wijnen. Een prettige partij met een waanzinnig assortiment! Super!

Sauter

Boels Party & Events

Boels is onze reguliere partner als het gaat om inrichting en horeca-techniek. Een betrouwbare partij en waanzinnig flexibel in het bedenken en organiseren van oplossingen!

 Boels

SLF Group

Van intieme feesten tot spectaculaire evenementen, SLF Groep is met haar jarenlange ervaring uw partner in audiovisuele techniek. Of het nu gaat om de verhuur van hoogwaardige apparatuur, het opzetten van een evenement of een vaste installatie, zij hebben alle middelen en kennis in huis om u bij te staan.

 SLF

ManJefiek

Onze geweldige bloemdecoraties worden sinds jaar en dag verzorgd door Juliëtte van ManJefiek Bloemen uit Schimmert. Voor bloemdecoratie op niveau hét adres!

 

Hansen Dranken

Hansen Dranken heeft een breed scala aan dranken te bieden. Dit jaar onze huisleverancier voor ons bubbel-assortiment van Astoria en Moët & Chandon.

 Hansen

 

Nieuws

Moods, puur 2018, 11 jaar Moods!

Na ons tweede lustrum in 2017 staat Moods, puur dit jaar voor de 11de keer op het Preuvenemint. Kom ons opzoeken […]

Nieuwe keuken bij Moods 2018!

Verandering van spijs doet eten! na jarenlange prettige samenwerking met Van Melick is dit jaar besloten te kiezen voor een […]

Moods “under the bridge” daverend succes!

Het was eindelijk zo ver. Na 6 jaar op het Preuvenemint in Maastricht gesleuteld te hebben aan een formule waar beleving, […]