Friends

Heineken

Dit jaar hebben wij als leverancier voor de dranken gekozen voor Heineken Brouwerijen. Een prettige partij met een waanzinnig assortiment! Super!

L1

L1 is als mediapartner verbonden aan Moods, puur. Simpelweg omdat deze zender elke dag door duizenden mensen bekeken wordt. Een kort bericht via “de eerste single” en een eenvoudige banner levert al tientallen reacties op.

 

Cortjens DC

Cortjens DC is druk met communicatie. Zij zijn uw maatje op het gebied van grafisch design en drukwerk. De huisstijlleverancier voor Moods!

 

Hoedemakers Event

Van intieme feesten tot spectaculaire evenementen, Hoedemakers Event is met haar jarenlange ervaring uw partner in audiovisuele techniek. Of het nu gaat om de verhuur van hoogwaardige apparatuur, het opzetten van een evenement of een vaste installatie, wij hebben alle middelen en kennis in huis om u met raad en daad bij te staan.

 

ManJefiek

Onze geweldige bloemdecoraties worden sinds jaar en dag verzorgd door Juliëtte van ManJefiek Bloemen uit Schimmert. Voor bloemdecoratie op niveau hét adres!

 

Zerbinotto

Zerbinotto is in Maastricht bekend als een kwaliteits modezaak in de Muntstraat. Mannenmode voor heren met stijl!

 

Mise en Place

De mensen van MEP zijn internationaal bekend vanwege topkwaliteit personeel voor de horeca. Voor het vijfde jaar op rij de ideale partner als het gaat om personele invulling.

 

Nieuws

Moods Christmas under the Bridge

Bestel hier uw tickets: Secure tickets by ticketscript

Under The Bridge met Belle Perez

Bestel hier uw tickets: Secure tickets by ticketscript

Moods “under the bridge” daverend succes!

Het was eindelijk zo ver. Na 6 jaar op het Preuvenemint in Maastricht gesleuteld te hebben aan een formule waar beleving, […]