Menu 2013

PREUVENEMINT 2013

Koude gerechten                                                                                                                                        

* Cannelloni

Cannelloni van flespompoen gevuld met ecrevisse en spinazie vergezeld met chili vinaigrette en een smakelijk viooltje.

* Salade hutspot                          

Huisgemaakt taartje van hutspotsalade en rode bietenmousse met gelakt Livarspek.

Soep

* Bommetje gezonde soep

Wortellinzen soep met yoghurt en verse kruiden.
Warme gerechten

* MojitoCoquille

Carpaccio van coquille op gegrilde courgette met pastinaak mousseline, hierbij een schuim van doperwtjes en citroen met munt.

* Parelhoen                                                                                                                                                   

Parelhoenfilet gevuld met pistache farce op een paletje van aubergine en pommodori salsa.

 

Dessert

*Zoete  bitterbal                                                                                                                                      

Chocoladekokos bitterbal met likeur op een coulis van ananas en bosvruchten.


Snacktime

*  Old-fashioned snacking                                                                                                                        

Friet culinair met oma’s zuurvlees en mayonaise

 

 

 

Nieuws

Moods Christmas under the Bridge

Bestel hier uw tickets: Secure tickets by ticketscript

Under The Bridge met Belle Perez

Bestel hier uw tickets: Secure tickets by ticketscript

Moods “under the bridge” daverend succes!

Het was eindelijk zo ver. Na 6 jaar op het Preuvenemint in Maastricht gesleuteld te hebben aan een formule waar beleving, […]