Initiatiefnemers

Verjans AV

Harald Verjans is de cement tussen de stenen als het gaat om partijen tot elkaar brengen. Hij is de initiator van Moods, puur en een van de drijvende krachten achter de organisatie. Zijn ervaring en specialisatie op het gebied van Audio/Visuele techniek dragen bij aan de perfecte sfeer binnen Moods, puur.

Plan B Projecten

Plan B Projecten is een klein bureau uit Stein en heeft zich toegelegd op het bedenken en realiseren van creatieve oplossingen voor communicatie en interieur. Ton Sleijpen tekende voor diverse huisstijlen in communicatie en inrichting van grote en kleine bedrijven. Plan B bedacht het concept Moods, puur en gaf vorm aan een nonchalant en elegant restaurant, passend bij de vier deelnemende partijen.

Marlstone Events

De naam Marlstone geniet grote bekendheid in de Limburgse wereld van entertainment. Niet in de eerste plaats door de succesvolle stal Limburgse artiesten maar ook door betrokkenheid bij en organisatie van grote evenementen met naam en faam. Zij zijn de ideale partij als het gaat om evenementen organisatie van a tot z. Zij gaan daarbij de grootste uitdagingen niet uit de weg, getuige hun stunt met Erwin in Ahoy, een Limburgse entertainer op een van de toppodia van Nederland!

RBF Expo

Je hebt mensen die zeggen wat ze doen en je hebt mensen die doen wat ze zeggen. Rob Brand is van beide markten thuis. Elk jaar weer weet hij vriend en vijand te verbazen met het bouwen van Moods, puur. De twist die er elk jaar aan gegeven wordt in kleur en uitvoering vertaald hij moeiteloos. Hij spreekt de zelfde taal als de ontwerpers en dat is werkelijk uniek!

 

moods team

Nieuws

Moods, puur 2018, 11 jaar Moods!

Na ons tweede lustrum in 2017 staat Moods, puur dit jaar voor de 11de keer op het Preuvenemint. Kom ons opzoeken […]

Nieuwe keuken bij Moods 2018!

Verandering van spijs doet eten! na jarenlange prettige samenwerking met Van Melick is dit jaar besloten te kiezen voor een […]

Moods “under the bridge” daverend succes!

Het was eindelijk zo ver. Na 6 jaar op het Preuvenemint in Maastricht gesleuteld te hebben aan een formule waar beleving, […]